Hmmm, het lijkt erop dat je winkelwagen nog leeg is. Laten we daar verandering in brengen!

Levering en terugbetalingen

Verzending

De verzending van onze boekjes gebeurt via Bpost. Je mag je pakje normaliter verwachten binnen de 5 werkdagen met express levering, of 8 werkdagen met standaardlevering. De geschatte leverdatum wordt vermeld op de product pagina. Op feestdagen, vakantieperiodes of de launch van ons product kan deze verzendtijd werkdagen iets uitlopen.

Gemaakte orders worden verstuurd naar jouw woonadres. Wanneer jij op het moment van levering niet thuis bent, dan wordt deze per direct afgeleverd aan het dichtstbijzijnde postpunt. Je ontvangt hier een berichtje van dat je je bestelling kan ophalen bij dat postpunt. Op dit moment leveren wij onze boekjes in Nederland en België. Oppikken van je bestelling op de hoofdzetel van Bubbly-Doo is geen optie.

Helaas hebben we pas na Kerstmis toegang tot de track & trace codes.

Indien het pakket na bepaalde tijd niet is afgeleverd aan de juiste persoon, wordt het naar de hoofdzetel van Bubbly-Doo teruggestuurd.

Retour is niet mogelijk

Retourneren van je bestelling is helaas geen optie aangezien alle boekjes worden gepersonaliseerd. De bestelling kan ook niet worden geannuleerd. We raden dan ook ten zeerste aan dat je jouw gegevens controleert voor je ze definitief verstuurt met de bestelling.

Voor meer informatie over terugbetalingen kan je terecht in onze algemene voorwaarden.

Betalen

De prijzen weergegeven op onze website zijn inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Deze worden na bestelling nog toegevoegd. Op onze website bubblydoo.be, kan je met Bancontact, VISA, Mastercard en Paypal betalen.

Beveiliging

Alle gebruikersinformatie wordt volgens de industriestandaard behandeld. Alle informatie die via de website wordt verstuurd is met HTTPS versleuteld.

Onze maildienst

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een bevestigingsmail opgestuurd binnen de werkdag, normaliter direct na je bestelling, maar uitzonderingen hierop zijn mogelijk. Indien je je bestelling hebt geplaatst, maar geen bevestigingsmail hebt ontvangen binnen de werkdag, mag je ons altijd contacteren via mail en doen we het nodige om dit in orde te maken.

Annulering

Annulering door de koper is normaliter niet mogelijk. We raden je aan om ons zo snel mogelijk te contacteren in het geval van een verkeerde bestelling.