Tweede product: 20% korting! 🎉

Zoeken tussen de leukste series:

usp

Top kwaliteit

usp

Snelle levering

usp

Koop lokaal

usp

Duurzaam

In onze producten speel JIJ
de hoofdrol!

arrow
arrow
arrow

Lees en speel met ons!

Word lid van BubblyDoo en krijg meteen een gratis gepersonaliseerde kleurpagina in je mailbox! We geven leden ook de beste aanbiedingen en leuke updates.arrow

Door me aan te melden, ga ik akkoord met het privacybeleid. Ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan afmelden.

newsletter
?
Veelgestelde vragen

Jazeker! Dit geldt voor levering en productie. Hier zijn we dan ook heel trots op. Wij willen nog veel volgende generaties laten genieten van onze boekjes. Wij dragen dus met plezier een steentje bij om klimaatopwarming tegen te gaan.

We verkopen boeken met een harde kaft, en boeken met een zachte kaft. De hardcovers zijn 21cm x 21 cm groot en de paperback 20cm x 20cm. Alle boeken hebben hoogglanzend (200g) papier. In elk boek zitten 30 prachtig geïllustreerde pagina’s (al zeggen we het zelf).

Elk boekje wordt uniek en on-demand gedrukt met onze digitale printmethode. Je kan de voorspelde levertermijn bekijken bij het afrekenen voordat je overgaat tot bestellen. We bieden zowel standaard als express levering aan, zodat jouw boekje zeker op tijd aankomt!

Wij hebben 50.000+ personalisatie opties, en uiteraard zijn er sommige dingen die je (nog) niet kan personaliseren. Wij krijgen graag een berichtje met wat jij een leuke toevoeging zou vinden aan de opties. Alle voorstellen worden doorgegeven aan ons illustrator team!

Er zijn heel veel opties om te betalen, waaronder Bancontact, iDeal, PayPal, credit card, overschrijving en betaalknoppen van KBC, ING en Belfius. Wij gebruiken hiervoor Mollie. Cash betalen aan de deur gaat helaas niet.

Stuur ons dan zo snel mogelijk een berichtje op Facebook of via hello@bubbly-doo.com!

In het Nederlands, het Duits en het Frans! We zijn een Belgisch-Nederlands team en zijn daar trots op. Andere talen volgen nog!

om jouw bestellingen te bekijken.

smile
smile
smile
smile
smile
smile
smile
smile
smile
smile
smile

“Wij willen elk kind de hoofdrol geven in hun eigen verhaal”

Wij plaatsen kinderen in de hoofdrol, in alles wat we doen. Bij het schrijven van de verhalen, bij het tekenen van de boekjes, tijdens het ontwerpen van de website en met onze CO2 neutrale levering en productie.

Altijd denken wij in de eerste plaats aan de jongste generatie dromers en avonturiers!

team